СОВРШЕНИ: Новите фотографии на Дефне и Омер ќе ве остават без здив!

Loading...

Бариш Ардуч, омилениот и најскапо платениот турски актер не сопира со работа, особено пред промоцијата на филмот „Време за среќа“ која ќе се случи на 12-ти ноември.Токму поради тоа медиумите се во трка кој прв ќе направи интервју и фотосесија со него, а во тоа успеа интернационалниот магазин Hello, каде заедно со колешката Елцин Сангу се најдоа на неколку страници од списанието.
Двајцата одлично се снаоѓаат  и во улогата на модели, а како изгледа фотосесијата која направи бум во Европа и Азија, гледате во продолжение:

Токму поради тоа медиумите се во трка кој прв ќе направи интервју и фотосесија со него, а во тоа успеа интернационалниот магазин Hello, каде заедно

loading...