Спасески: Само спортот може да ги сплоти Македонците

Ова е спортска историја за Македонија, за Вардар, за Скопје, изјави директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески.
 Вели дека со добри вложувања и со добри инвестиции во спортот може да се постигне успех, додавајќи дека ова треба да биде мотив повеќе за сите компании да вложат во спортот.
-Само спортот може да ги сплоти Македонците. Ова треба да биде пример за сите нас, посочи Спасески.
Истакна дека во овие тешки политички времиња само спортот во минатиот викенд успеал да ги обедини сите граѓани на Република Македонија.
Вели дека со добри вложувања и со добри инвестиции во спортот може да се постигне успех, додавајќи дека ова треба да биде мотив повеќе за сите комп

Пронајдете не на следниве мрежи: