Спасовски одби да одговори што договориле СДСМ и ДУИ

Loading...

СДСМ не покажа политичка зрелост и храброст да застане зад одлуките на својот лидер и да излезе пред јавноста, пред своите членови и гласачи и да соопшти што договара со ДУИ зад затворени врати. Она што Заев го договара неговите блиски луѓе го премолчуваат пред камерите, а во народот создава тензија поради неизвесноста.Синоќа во „Топ тема“ на телевизија Телма гостуваше секретарот на партијата, Оливер Спасовски, кој дрско одби да одговори што договориле СДСМ и ДУИ за употребата на јазиците.
-Вие можете да прашате како сакате, и јас не ви забележувам дали е тоа новинарски или не, а јас можам да ви одговорам исто така како што сметам дека треба да ви одговрам, истакна Спасовски.Синоќа во „Топ тема“ на телевизија Телма гостуваше секретарот на партијата, Оливер Спасовски, кој дрско одби да одговори што договориле

loading...