„Спиев со 1.000 жени но оваа е посебна“

Основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер, кој е во брак со Кристал Харис, јавно призна дека спиел со повеќе од  1.000 жени но неговата сегашна сопруга е посебна.
Тој оваа година треба да го прослави својот 87 роденден, а има четири деца од претходните два брака. Хју признава дека најдоброто во својот живот го сочувал за крај, а тоа е неговата сопруга.
Во својата изјава додава дека е многу среќен со својата млада сопруга.Основачот на „Плејбој“ Хју Хефнер, кој е во брак со Кристал Харис, јавно призна дека спиел со повеќе од &n

Пронајдете не на следниве мрежи: