Спилберг ги загуби фановите поради ОВАА слика!

„Ова не е спорт! Како можел да убие такво ретко животно?“, во коментар се запрашала една девојка.Комичарот Џеј Бранскомб не се сомневаше дека неговиот ироничен апел кој повикува да се споделува фотографијата на која Спилберг „убива“ диносаурус, ќе доживее толкав успех.
Бранскомб ја споделил фотографијата од снимањето на филмот „Jurassic Park“ од 1993 година и напишал „Срамна слика на рекреативниот ловец кој среќно позира покрај трицератопс, кој само што го има заклано. Ве молам да ја споделувате сликата, со цел целиот свет да го види срамот на овој грозен човек“.

 
Луѓето сериозно го сфатиле и без размислување почнале да го напаѓаат познатиот режисер. Ова се некои од коментарите:
„Еден ден ќе сфатиме дека ги убиваме сите животни кои ни се неопходни да преживееме.“
„Тоа е одвратно, убил невино животно! Дали е тоа некој бизон, огромен е?“
Добро е што имаше и онакви коментари од луѓе кои сакале да ги разјаснат работите:
„О Боже, колку сте глупави! Ова животно НЕ постои повеќе. Тие живееле пред 66 милиони години!“
Комичарот Џеј Бранскомб не се сомневаше дека неговиот ироничен апел кој повикува да се споделува фотографијата на која Спилберг „убива“

Пронајдете не на следниве мрежи: