Спортските херои, ракометарите на Вардар вчера предизвикаа делириум и радости кај секој Македонец

Спортските херои, ракометарите на Вардар вчера предизвикаа делириум и радости кај секој Македонец, цела Македонија го славеше качувањето на македонски тим на европскиот врв.На плоштадот Македонија имаше многу фанови на Вардар кои што ја славеа историската победа.
Еден фан на Вардар, облечен во дрес од Столе Стоилов реши победата да ја прослави влегувајќи во фонтаната под споменикот „Воин на коњ“.
На плоштадот Македонија имаше многу фанови на Вардар кои што ја славеа историската победа.
Еден фан на Вардар, облечен во дрес од Столе Сто

Пронајдете не на следниве мрежи: