Спотовите на Мајли Сајрус и на Бритни Спирс забранети во Франција пред 22 часот

Loading...

Радиодифузната агенција на Франција АДС ги забрани видео записите на Мајли Сајрус и на Бритни Спирс пред 22 часотЈасно е дека сексот и голотијата продаваат се, меѓутоа режисерите на видеата на двете американски пејачки, едната во обид да ја поврати, а другата да ја постигне својата глобална слава, сепак отишле и чекор предалеку, сметаат од Високиот совет на француската радиодифузна агенција.
Тие процениле дека музичко-визуелните содржини за „WreckingBall“ и „Work B**ch“, не се во согласност со препораките донесени во 2005 година, затоа АДС го забрани нивното емитување пред 22 часот во Франција и песните ги оцени како премногу провокативни за пошироката публика.
Радиодифузната агенција на Франција АДС наведува дека Бритни Спирс евоцира „атмосфера на мазохизам каде жената е прикажана на начин што може да ја шокира пошироката публика“, додека Мајли Сајрус промовира „сцени со сексуална конотација“.Јасно е дека сексот и голотијата продаваат се, меѓутоа режисерите на видеата на двете американски пејачки, едната во обид да ја поврати, а другата

loading...
Loading...