Спречете ја појавата на грипот!

Вака најлесно ќе ја одржувате хигиената на места каде што има најмногу вируси
Четка за заби – подложна е наа многу бактерии и вируси па најдобро е да ја менувате на 3-4 месеци.
Подлога за вежбање – често вежбаме боси па честичките од бодот ги нанесуваме на неа , затоа почесто перете ја /
Накит – во хиругија има правило пред операција целиот накит да се отстрани освен среброто кое во најголем дел од случаевите останува стерилно.
Перница – сигурно редовно ја перете постелнината ама не и перницата а токму таа извор на голем број зарази како дома така и во болниците.
Животен стил – сите работи во канцеларија имаат бактерии , исто така овде спаѓа и личната хигиена на секој од нас

Четка за заби – подложна е наа многу бактерии и вируси па најдобро е да ја менувате на 3-4 месеци.
Подлога за вежбање &ndash

Пронајдете не на следниве мрежи: