Србија:Потресно-татко продава бубрег за да и купи фустан за матура на ќерката

Loading...

45-годишниот Звонимир Илиќ, го потресе Балканот, со својата приказна
-Го нудам левиот бубрег, бидејќи во десниот имам камења и свесен сум дека ова е нелегално, но немам што друго да направам, вели Илиќ за српски Телеграф.
Звонимир вели дека нема пари за на својата ќерка која сега е матурантка да и купи фустан за матурата, па затоа се решил да го продаде бубрегот, бидејќи друго решение не гледа.
– Дојдов до оваа идеја бидејќи сум самохран родител и не сум вработен , а сакам мојота ќерка да има  матура како секое дете, вели Звонимир.45-годишниот Звонимир Илиќ, го потресе Балканот, со својата приказна
-Го нудам ле

loading...