Средношколец силувал професорка додека колегите ја слушале како моли за помош!

Loading...

Средношколец извршил монструозен чин во своето училиште. Средношколецот кој бил на 14-годишна возраст ја затворило својата професорка во училницата и почнал да ја силува додека нејзините колеги слушале како таа моли за помош и се обидувале да ја разбијат вратата. 
Персоналот на британското училиште можел само во шок да слуша како нивниот ученик, кој сега има 15 години, сред училница ја силува професорката. 
Тој ја блокирал просторијата со компјутери и во празната и голема училница тој почнал да го извршува монструозниот чин. 
Вработените го слушале врескањето на несреќната жена и смеењето на младиот престапник кој прво на професорката и’ ја ставил раката под здолништето, а потоа сериозно сексуално ја злоупотребувал, пишува Дејли мејл.

 
Кога колегите успеале да ја разбијат вратата ја затекнале жената препплашена и потресена. Таа рекла дека тој и’ рекол дека „има некои мисли на ум“, ја прегрнал, а кога се тргнала сфатила дека вратата е заклучена.Таа рекла дека после овој напад не може да се врати на работното место.Момчето кое ја нападнало веќе било обвинето за два сексуални напади, а поради ова го очекуваат четири години зад решетки.Средношколецот кој бил на 14-годишна возраст ја затворило својата професорка во училницата и почнал да ја силува додека нејзините колеги слушале ка

loading...
Loading...