Српската јавност се соочува со страшни сознанија: Еве ШТО ги поврзува атентатите врз Аркан и Ѓинѓиќ!

Српски Курир ексклузивно ја откри вистинската за најголемото мафијашко убиство во последните 25 години!Жељко Ражнатовиќ Аркан е ликвидиран бидејќи го спречил атентатот на премиерот Зоран Ѓинѓиќ, кој во последен момент го пренел во Црна Гора и му го спасил животот…
За тоа што направил Аркан и со што си пресудил самиот на себе.
Според „Курир“, Марко Милошевиќ, синот на поранешниот претседател на Србија, платил дури пет милиони долари за ликвидација на премиерот.
Сето ова се случувало по 5 октомври 2000 година кога Слободан Милошевиќ беше симнат од власт. Овие сознанија пред Специјалниот суд во Белград ги изнел Зоран Вукојевиќ – Вук. Тој тврди дека Марко имал подготвено пари за атентатот на Гинѓиќ. 
Во 2003 година беше извршен атентатот врз премиерот на Србија, Зоран Ѓинѓиќ, а како нарачател на убиството беше обвинет Милорад Улемек Легија, а извршител Звездан Јовановиќ.Жељко Ражнатовиќ Аркан е ликвидиран бидејќи го спречил атентатот на премиерот Зоран Ѓинѓиќ, кој во последен момент го пренел во Црна Гора и му го с

Пронајдете не на следниве мрежи: