Српски актер пронајден мртов

Loading...

Познатиот актер Михајло Заверла е пронајден мртов на клупа во Белград. Според податоците на српски Курир, 43-годишниот актер бил пронајден вчера рано наутро на клупа во парк.Семејството не нашло никаква порака ниту писмо, не знае што се случило. Вели дека немал проблеми освен што во поселдно време тешко му паднало разделувањето од сопругата. Сепак, ништо не укажувало на тоа дека ќе се случи трагедија.
На телото на актерот на коенема траги на насилство ќе биде извршена обдукција.
Тој неодамна сподели статус на Фејсбук од Иво Андриќ.

Обдукцијата ќе ги даде сите одговори.Семејството не нашло никаква порака ниту писмо, не знае што се случило. Вели дека немал проблеми освен што во поселдно време тешко му пад

loading...