Српскиот министер во посета на Синан Сакиќ

Loading...

Фолк пејачот Синан Сакиќ е пуште на домашно лекување, а меѓу првите во посета кај него дошол министерот за трговија, туризам и телекомуникација, Расим Љајиќ.Според коментарите на неговата сопруга, Синан се чувствува добро и домашна атмосфера па вчера се израдува на своите стари добри пријатели Расим и Касим кои го посетија и развеселија со своето доаѓање, што се алудира дека здраствената состјба на Синан е многу подобра.
Се надеваме дека информацијата која се шири од тузланската болница не е точна.Личност блиска со еден тамошен специјалист кој вели дека здраствената состојба на Синан е далеку од идеална и дека е отпуштен по барање на неговата сопруга Сабина.
Протекоа и информации поврзани со трошоците за лекувањето, но босанските медиуми ги оценуваат како шпекулации.
Според коментарите на неговата сопруга, Синан се чувствува добро и домашна атмосфера па вчера се израдува на своите стари добри пријатели Расим и К

loading...