Српскиот монструм се кае за стореното!

34-годишниот Драган Ѓуриќ осомничен за увиството на 15-годишната Тијана Јуриќ од Суботица низ солзи ја молел неговата мајка да му прости, кога таа го посетила за време на вештачењето во Специјалната болница во Белград.Штом ме виде ме молеше да му простам и плачеше, посочила Макивија Ѓуриќ за српски Ало.
Неговата мајка е единствената кога го посетила Драган откако тој е во протвор.
„Мајко прости ми. Што е тука е. Не можам да спијам навечер, кога ќе ги затворам очите нешто ме гуши во градите“, ми рече Драган плачејќи, заплакав и јас и не можев да го прашам дали е вистина тоа за што е обвинет и ако е, зошто го направил тоа, рекла неговата мајка.
Таа додала дека не добила никави одговори, туку дека се сомнева дека Драган имал некој проблем штом го направил тоа.Штом ме виде ме молеше да му простам и плачеше, посочила Макивија Ѓуриќ за српски Ало.
Неговата мајка е единствената кога го посетила Драга

Пронајдете не на следниве мрежи: