Српскиот вицепремиер не се плаши од бунт

Александар Вучиќ вели дека на србија и треба здрав економски систем, притоа велејќи дека не се плаши од бунт против економските мерки кои ќе мора да се спроведат.Вучиќ вели дека ако на Србија и е полесно да живее во лаги и измами, и по цена на животот на идните генерации да го троши тоа што не го заработила, тогаш да одберат некој друг на неговото место, бидејќи тој вели дека не е на власт за да се збогати, туку да стори нешто добро за Србија.
Тој упати критики на адреса на претходната владеачка гарнитура на Србија бидејќи пред шест години тие воделе доста несериозна политика и не ја разрешиле економската криза. Според него, тие се одговорни за економското сценарио во Србија слично на она во Грција.Вучиќ вели дека ако на Србија и е полесно да живее во лаги и измами, и по цена на животот на идните генерации да го троши тоа што не го заработила,

Пронајдете не на следниве мрежи: