Шшш- сите го правиме тоа под тушот, само не сакаме да признаеме

Loading...

Што има подобро од жежок туш на крајот од напорниот ден? Ништо- сигурно ќе признаете. Тие неколку квадрати се нашата оаза за мир, уживаме во топлата вода, се релаксираме, се мачкаме со разни улја и се опуштаме. Но дали тоа е се?Секако дека не е. Тушот е магично место на кое сите стануваме популарни пејачи, глумци, изведуваме опери, а понекогаш и примаме Оскари. Ако сте мислеле дека сте единствени кои сте креирале различни сценарија под тушот, сте се излажале.
Сите ги правиме овие чудни работи…
1.Е, тоа требаше да го кажам
Се сеќавате на оној момент кога се расправате со вашата мајка или професорка и кога во клучниот момент ќе снемате зборови и баш тогаш целата работа ќе изгледа како вие да не сте во право? Епа под тушот секогаш се досетуваме на тоа што сме требале да го кажеме. Но, секогаш можете да си го зачувате за друг пат.
2.Микрофонот и јас- најдобри другари
Не самошто мозокот ни проработува под тушот, туку и се претвара во најмодерниот диско микрофон. Ние се разбира сме главните ѕвезди, а публиката е таму некаде и нестрпливо чека да пуштиме глас.

3.Го истражуваме своето тело
Добро, ова и не е така чудно. Всушност сосема е нормално. Сите си пронаоѓаме некои влакненца и др работи кои ни сметаат па ги студираме со часови. А, понекогаш и мастурбираме- па што?
4. Танц со ѕвездите
Добро, не е баш вистински танц со ѕвездите, но некаков вид на танц е сепак. Сензуално се движиме по кадата замислувајќи дека сме девојката од спотот на Џастин, или Џеј Зи? Не важно, важно во тој момент сме во спотот.
5.Изиграваме фонтана
Е ова е може најзабавниот дел од се- кога ќе одлучиме да станеме фонтана. Ногата горе, раката на страна а водата во уста. А ако не глумиме фонтана тогаш барем си играме со водата во уста. Неверојатно е колку начини за „плукање“ на водата постојат нели?Секако дека не е. Тушот е магично место на кое сите стануваме популарни пејачи, глумци, изведуваме опери, а понекогаш и примаме Оскари. Ако сте мис

loading...
Loading...