Што е тоа “среќна” диета?

Loading...

Пробајте ја “среќната” диета која нема да ве ограничува во исхраната, туку само ќе ве упати како правилно да се храните и која храна ќе придонесе да си ја подобрите вашата благосостојба, расположение и здравје.
Јод: Овој елемент е од суштинско значење за здравјето на штитната жлезда. Лошото функционирање на оваа жлезда е поврзано со замор, слаба меморија, депресија, мигрена, телесната тежина, неплодност, инфекции, болести на срцето и др.
Извори: риба, ракчиња, јајца.
Дознајте повеќе на najadise.mkПробајте ја “среќната” диета која нема да ве ограничува во исхраната, туку само ќе ве упати

loading...
Loading...