Стамов: Придружете се на мојот план за Дојран

Градоначалникот на Дојран, Борче Стамов, на локалните избори следниот месец по втор пат ќе ја побара довербата од граѓаните во неговата општина.Тој преку Фејсбук видео денеска побара поддршка од Дојранци и истакна дека со неговиот тим ќе ги посетат сите домови и ќе ги претсават сите нивни проекти за подобар и поубав Дојран.
 
Тој преку Фејсбук видео денеска побара поддршка од Дојранци и истакна дека со неговиот тим ќе ги посетат сите домови и ќе ги претсават сите нивни п

Пронајдете не на следниве мрежи: