Станија е мажена за Русин

Loading...

Минатата година се венчала за фитнес инструкторот кој е со потекло од Русија. Станија зборувала за врската со Владимир, но во јавноста го претставувала како свој вереник.
-Точно е дека Станија и Владимир се венчаа во Лас Вегас. Тоа се случи во септември минатата година, а потоа отидоа на Хаваите – рекла мајката на Станија, Славица а тоа го потврди згодниот Русин.
-Заедно поминавме прекрасни моменти, но таа сфати дека и недостасува животот во србија и затоа одлучила да се рати. Што е до Бракот, не понесоа емоциите –  изјавил Владимир.Минатата година се венчала за фитнес инструкторот кој е со потекло од Русија. Станија зборувала за врската со Владимир

loading...
Loading...