Станија: Едвај чекам да имам секс со Филип!

Loading...

Екрем доби задача да интервенира на фармерите, а тој одбра неговите соговорници да бидат Станија, Љуба и Мемо.
Па Станија му призна дека едвај чека да има секс со Филип: -Немаше секс, но одвај чекаме да излеземе, бидејќи не можеме веќе да се воздржиме.
На прашањето дали сака да се омажи за Филип, таа одговори дека е од оние што со задоволство би ги одбегнале „прстените“.
Притоа Станија додаде: Со Филип сум сигурна, тоа е тоа, но се зависи од него.
 Екрем доби задача да интервенира на фармерите, а тој одбра неговите соговорници да бидат Станија, Љуба и Мемо.

loading...
Loading...