Станија и Секси Сандра се спремни за молзење крави

Loading...

Најатрактивните учеснички на „Фарма“ Сораја и Секси Сандра велат дека едвај чекаат да ја измолзат госпоѓата Ружа, кравата за која ќе се грижат во наредните месец дена престојувајќи на имот во село Лисовиќ. Не сакајќи да потврди нивното учество во шоуто бидејќи нивниот договор не го дозволува  тоа, таа  вели дека не може да дочека да се обиде во домаќинскиот бизнис.

„Не знам да ги извршувам селските работи , јас пораснав во стан и немав дури ни двор. Сепак, не сум една од оние  нафурани риби на кои селото им смрди. Јас не очекувам миризлива  атмосфера, туку  природа и здрав живот. Со задоволство ќе го работам тоа што треба и секоја задача ќе се трудам, да ја исполнам на најдобар начин. Јас сум подготвена да се научам на се и сум доста љубопитна сакам  да се обидам да научам да ја молзам и кравата сопруг, ако некогаш отидам на фарма “, вели Станија.

Нејзина најголема конкурентка, барем по женските атрибути е пејачката Секси Сандра која откри дека едвај чека да ја научи да меси леб, да пере долната облека на рака и да проба млеко кое сама ќе го измолзи.
„Ако ме викнат , тоа ќе биде голем предизвик за мене. Јас не сум од оние кои го мразат одењето во штала  и мирисот на домашните животни.  Јас сум многу заинтересирана за тоа какво е чувството кога се молзат крави и каков е вкусот на свежото млеко.  Градината, вадење вода од бунар, рачното  перење би било возбудливо“,вели Сандра.
Најголеми промени на имотот  ќе бидат направени оваа година по налог на РРА, која напишала нови правила кои ќе мора да се почитуваат на новата „Фарма“.Од потпретседателот на Одборот Горан Караџиќ велат дека тоа по препораки на Жељко Митровиќ.
„Според новите правила на Пинк во Фарма нема да биде дозволено пушење и точење на алкохол. Не смее да има навредување од верски, расни или национална основа. Продукцијата се сложува со сите правила, а преносот во живо ќе се пренесува 5 минути покасно“, вели Караџиќ.
 Најатрактивните учеснички на „Фарма“ Сораја и Секси Сандра велат дека едвај чекаат да ја измолзат госпоѓат

loading...