Станија: Никогаш нема да бидам ничија љубовница!

Loading...

Станија пред извесно време започна да пишува текстови на својот блог кој се објавува на сајтот Стар.Најпопуларна тема по српските медиуми е измамите на познатите жени од страна на нивните партнери, Станија поради тоа доби инспирација да пише збор два за овој проблем.
– “Јас сум голем противник на врски со женети мажи. Не дека ги осудувам оние кои се согласуваат на тоа, но јас никогаш не би влегувала во такви приказни, бидејќи целото внимание и љубов на мојот маж сакам да бидат насочени само кон мене. Не би можела да поднесам да бидам љубовница, и втор избор… Тоа не е својствено на мојот карактер.“- изјави Станија.
 Најпопуларна тема по српските медиуми е измамите на познатите жени од страна на нивните партнери, Станија поради тоа доби инспирација да пише збор

loading...
Loading...