Станија:Не се забавувам со пед-ри, Филип: Ни јас со ку-ви

Loading...

Старлетата и макененот се скараа на вчерашната забава во „Фарма“.
Па тие вчеравечер разменија тешки зборови. А всушност кавгата беше предизвикана од гостинот Дарко Лазиќ.
Притоа Филип и се обрати на Станија- Знам се што го праша Дарко.
-Не можам да верувам дека му веруваш на Дарко и на советите кои некои кози ги делат во тоалет. Сакаш да ти кажам што луѓето зборуваат за тебе? Велат дека си пед*р, со кој сум се фаќала, ете тоа ми го кажа твојот другар Дарко- изјави Станија.
Кавгата траеше цела ноќ.
Старлетата на крај рече: Ова е крај. Оди си од мојот кревет! Не се забавувам со пед*ри и папучари.
На тоа Филип одговори- Ни јас со ку*ви!
Погледнете го видеото!
 Старлетата и макененот се скараа на вчерашната забава во „Фарма“.
Па

loading...