Се продаваат луксузни станови во населба Тузла во Истанбул

Loading...

Се продаваат луксузни станови од 108 м2 и 136 м2 во населба Тузла, во азискиот дел на Истанбул.

Становите се наоѓаат на главната улица, а во непосредна близина има плажа, болница, метро, аеродромот Сабиха Гокцен…

Становите располагаат со:

  • паркинг или гаража по сопствен избор на клиентот кои се подарок од нас со секој купен стан,
  • сопствено детско игралиште,
  • комплетно хорти – културно уредување и одржување од наша страна,
  • сопствен парк на станарите,
  • 24 часовно видео обезбедување и физичко обезбедување од професионалци,
  • виско квалитетна внатрешна и надворешна звучна и термо изолација,
  • првокласни наши материјали со висока отпорност од земјотрес.

Телефон за контакт: 071 327 181

loading...