Статус на денот – посветено на жената

Еве го и денешниот статус на денот.
Знаете дека јас го пресурфувам нетов само за да најдам нешто што ќе ве насмее, разведри, замисли. 
Па еве го денешниот статус на денот. Вие одберете дали ова ве смее или нервира… Претпоставувам дека ќе има поделени мислења.
Еве го и денешниот статус на денот.
Знаете дека јас го пресурфувам нетов само за да најдам нешто што ќе ве насмее, разведри, замисли. 

Пронајдете не на следниве мрежи: