Ставајте ја перницата во ладилник барем еднаш неделно- Еве зошто

Loading...

Ако постојано ве гребе грло, ви тече носот и ви солзат очите, време е да размислите за некои промени со вашата перница. Ако имате перница стара две години, 10% од неа се бактерии и кожа од вас. Тие предизвикуваат симптоми како чешање и печење на очите, грлото и носот, како и секрет од носот.
За да ги избегнете сите бактерии треба да го ставите вашиот јастук во ладилникот. Не треба да го сушите на радијатор, бидејќи така е погодно место за бактерии поради топлината.
 
Свежината од ладилникот спречува ширење на бактерии.
Правете го ова барем еднаш неделно.
 
Сакаше на своит врснички да им покаже како да си ја средат косата. Дури и тврдеше дека е многу лесно, зема фигаро и почна да ја прави новата фризура. Подобро да не го направеше тоа.Ако имате перница стара две години, 10% од неа се бактерии и кожа од вас. Тие предизвикуваат симптоми како чешање и печење на очите, грлото и носот

loading...
Loading...