Ставете 3 лимони во аглите од собите – звучи лудо, но животот драстично ќе ви се смени!

Loading...

Многумина не веруваат во моќта на позитивното и негативното размислување или позитивната и негативната енергија. Сепак, иако не сте свесни, со своето размислување влијаете на исходот на некои ситуации во животот. Енергијата која ја пуштате во својот дом е многу важна и затоа направете ја позитивна на овој едноставен начин.Сѐ што треба да направите е да распоредите 3 лимона по целата куќа во различни соби!
Ќе ве изненадат резултатите. Ако лимонот веќе следниот ден драстично ја смени бојата, значи дека во вашиот дом или во некоја просторија доминира лоша енергија која ја исцицува вашата или животната енергија на вашите најблиски.
Лимонот може да го пресечете на два, три дела и да ставите по едно парче во секоја просторија и се разбира, би требало да ги замените за неколку дена, кога ќе се исушат.
Уште една техника за која некои веруваат дека одлично го чисти домот од негативна енергија е со водата, во која претходно сте исцедиле малку лимон, ги испрскате аглите на куќата.
Трет, но не помалку ефектен начин е во еден сад да ставите три лимона и сето тоа да го држите на наткасна покрај креветот.
На многумина ова им е чудно, но ништо не губите ако пробате. Тие што пробале велат дека е ефикасно.Сѐ што треба да направите е да распоредите 3 лимона по целата куќа во различни соби!
Ќе ве изненадат резултатите. Ако лимонот веќе следниот

loading...