Ставете 3 обични СУНЃЕРИ во фрижидер: ТРИК кој ќе ви заштеди „брдо пари“

Loading...

Повеќе нема фрлање овошје и зеленчук бидејќи скапале за брзо време. Идеите на обични луѓе се навистина генијални.
На пример, дали знаевте дека ставањето на 3 сунѓери во фиоката на фрижидерот во која чувате овошје и зеленчук е најдобро нешто што може да направите?
Имено, на овој начин, вишокот влага ќе се апсорбира преку сунѓерите, а овошјето и зеленчукот нема да скапува толку брзо, и нема да мора да го фрлате пред да го употребите.
Истите сунѓери може да ви траат 15-тина дена, а после тоа пожелно е да ставите нови.
ДЕСЕТ супер трикови, кои ќе ви ја олеснат работата во кујна – Погледнете ТУКА 
ТРИКОВИ со СОЛ кои ќе и го олеснат животот во кујната на секоја домаќинка – ТУКА 
Погледнете го видеото:Идеите на обични луѓе се навистина генијални.
На пример, дали знаевте дека ставањето на 3 сунѓери во фиоката на фрижидерот во која чувате о

loading...