Ставете го ова во еден дел од куќата и ќе привлечете многу пари во домот

Според Фенг- Шуи потребно е да имате ред во домот и не треба да ги затрупувате аглите и да собирате непотребни работи. Треба да направите место за нови и убави работи во вашиот живот. Со овој трик ќе привлечете пари во домот, а и позитивна енергија.
Потребно ви е:
– две раце ориз
– 2 стаклени шишиња кои ќе ги затворите
– 6 зрна бибер
Многу е едноставно, само ставете ги овие состојки во стаклени садови кои ќе ги распоредите низ домот. Оризот менувајте го на неколку дена.Со овој трик ќе привлечете пари во домот, а и позитивна енергија.
Потребно ви е:
– две раце ориз
– 2 стаклени шишиња кои ќе

Пронајдете не на следниве мрежи: