Ставете ЛАДНА ВОДА во леѓен: Тоа што ќе следи после 15 минути ЌЕ ВЕ ИЗНЕНАДИ

Loading...

Професор доктор Сергеј Бубуновкиј, прочуениот московски специјалист за кинезитерапија, препорачува едноставен метод за јакнење на имунитетот.Секоја вечер кога ќе се вратите дома после напорниот работен ден, во када или леѓен, ставете 15-20 см сосема ладна вода. Никако не додавајте топла вода! Потоа влезете боси во када и тапкајте со стапалата по ладната вода само 10-15 секунди! Можете дури и да си заиграте на некоја весела музика.
После тоа излезете од када и избришете ги нозете со груб фротирски пешкир и облечете волнени чорапи. Така правете секоја вечер и значајно ќе го зајакнете вашиот имунитет.
Ако веќе ве фатил грип, тоа е одлична причина одлучно да го зајакнете вашиот имунитет. Во тој случај тапкајте со боси нозе по ладната вода на секои 4 часа.
Не плашете се дека ќе ја влошите состојбата, напротив со вакво челичење на организмот ќе го зајакнете вашиот имунитет, вели др. Сергеј. Секоја вечер кога ќе се вратите дома после напорниот работен ден, во када или леѓен, ставете 15-20 см сосема ладна вода. Никако не додавајте топла

loading...
Loading...