Сте пробале ли „платонски секс“?

Доколку сте личност која се решила да има повеќе партнери, партнерки со кого интимно ќе ужива потребно е да поставите неколку основни правила како не би се повредиле себеси и другата половина.
Повеќе на ТЗМ.МКДоколку сте личност која се решила да има повеќе партнери, партнерки со кого интимно

Пронајдете не на следниве мрежи: