Штетата што ја предизвикаа поплавите низ фотографии

Ужасот низ фотографии на ТВ НОВА. 
Низ фотографии ви ја пренесуваме сликата од скопската обиколница кон селото Стајковци.

Пронајдете не на следниве мрежи: