Стеван Анѓелковиќ победник во ТЛЗП

Српскиот пејач Стеван Анѓелковиќ е победник во четвртата сезона на шоуто Твоето лице звучи познато. Тој освои само 26 гласа повеќе од Тијана која беше втора.
Стеван во финалето го имитираше Елвис Присли и возбуден од победата се заблагодари на семејството.
Парите од победата, 25.000 евра рече ќе ги подари на децата болни од рак. Тој освои само 26 гласа повеќе од Тијана која беше втора.
Стеван во финалето го имитираше Елвис Присли и возбуден од победата се заблагодар

Пронајдете не на следниве мрежи: