Што ако несакате да се бањате?!

Loading...

Додека мачката се подготвувала за своето освежување, кучето свесно дека тоа веднаш и е потребно и помогнало во одлуката. А, сите знаеме колку мачките сакаат да се бањаат.Додека мачката се подготвувала за своето освежување, кучето свесно дека тоа веднаш и е потребно и помогнало во одлукат

loading...