Што ако станот што го издавате ви го вратат во оваа состојба?

Loading...

Замислете си дека издавате стан, неколку месеци не влагате во него и после тоа кога кираџиите си одат го наоѓате во ваква состојба. Што ќе направит

loading...
Loading...