Што би одбрале вие – Кафе или утрински секс?!

Loading...

Дали вие би се откажале од секс за да ја испиете вашата утринска шоља кафе?!Поголемиот број од луѓето би се откажале од сè, па дури и од секс во замена за утринска шолја кафе
Дали и вие сте едни од оние луѓе кои не можат да „функционираат“ се додека не го испијат своето прво утринско кафе?! Синџирот на хотели Le Meridien се обиде да дознае какви се навиките на нивните гости и се покажало дека утринското кафе е најбараното нешто, дури и пред утринскиот секс.
Една четвртина од изјавите биле дека без  утринското кафе немаат ни најмалку креативност, само некои од нив одговориле дека нема шанса да станат од креветот ако го испијат, додека 16 % од луѓето немаат сила да разговараат со други луѓе додека не го направат утринскиот ритуал со кафето.
Интересно и можеби неверојатно е тоа што  дури 78% од испитаниците се согласиле да се воздржат од социјалните мрежи, алкохол, па дури и од сексот на целата година, отколку да се откажат од омилениот утрински пијалок.Поголемиот број од луѓето би се откажале од сè, па дури и од секс во замена за утринска шолја кафе

loading...
Loading...