Што би се случило кога овие девојки би ги однеле на базен?

Ништо страшно но…вакви трансформации ретко се гледаат. 
Што се умее шминката. Но, во никој случај не смее да одите со нив на базен.&

Пронајдете не на следниве мрежи: