Што чувал Бин Ладен во својот компјутер?

Што чувал во својот компјутер најбараниот терорист на светот кого безбедносните служби го бараа цела деценија и кој е одговорен за бројни напади ширум светот? На големо изненадување во неговиот компјутер се пронајдени „Том и Џери“ како и инструкциони видеа за хеклање.Американската Централна разузнавачка агенција вчера објави многу податоци од местото каде Осама бин Ладен се криеше, а каде американските специјалци го пронајдоа и ликвидираа во 2011 година.
-Денешното објавување на писма, видеа, аудио снимки и други материјали на Ал Каеда овозможува увид во функционирањето и плановите на оваа терористичка организација, истакнал директорот на ЦИА Мајк Помпео.
Покрај некои ужасни снимки од убивање на затвореници, Бин Ладен на својот компјутер имал чудни комбинации од „Том и Џери“ до видеа за хеклање.
Во компјутерот имал и холивудски филмови, а пронајдена е и снимка од интернет хитот „Чарли ме гризна на прст“.Американската Централна разузнавачка агенција вчера објави многу податоци од местото каде Осама бин Ладен се криеше, а каде американските специјалц

Пронајдете не на следниве мрежи: