Што говори бојата на очите за вас?

Loading...

Многумина велат дека очите се огледало на душата, а чешките научници тврдат дека нивната боја може да каже многу за лицето.Сиви очи
Овие личности се најмалку агресивни, нежни се и мудри. Чувствителноста е нивната внатрешна сила, а поседуваат и способност за аналитичко размислување. Ова се рационални личности.
Очи со боја на лешник
Зрачат со елеганција, забавни се и лесно може да ги засакате. Исто така се независни, одважни и романтични. Сакаат да експериментираат и секогаш бараат нови предизвици. Ги карактеризира спонтаност.
Темно кафеави очи
Доверливи, атрактивни, пожелни и полни со самодоверба. Добри љубовници, продуховени, но и тврдолглави.
Црни очи
Страствени се оптимистични. Секогаш тежнеат кон докажување, а често се и таинствени, не откриваат многу за себе.
Зелени очи
Овие лица се уметнички, креативни души. Се работи за амбициозни лица, кои се понекогаш немилосрдни. Бистри се и брзо расмислуваат.
Сини очи
Се сметаат за многу посакувани. Многу се енергични и спонтани, го живеат животот со полни гради. Сакаат долги врски, а од партнерот бараат верност. Сиви очи
Овие личности се најмалку агресивни, нежни се и мудри. Чувствителноста е нивната внатрешна сила, а поседуваат и с

loading...
Loading...