Што говори ЉУБОВНИОТ ТЕПИХ за мажите?

Loading...

На некои девојки машкиот љубовен тепих им е неворојатно маженствен, додека некои преферираат тоа подрачје да е мазно. Но што точно, неговите гради, зборуваат за него…Љубовен тепих
Кога ги гледате неговите гради, замислувате дека се наоѓате близу гризли мечка. 
За: Овој маж изгледа знае да биде див во кревет исто  како  и дивиот пејзаж под неговиот врат. Па, знаеме дека секогаш ви се допашале вистински мажи како Хју Џекмен.
Против: Само уверете се дека редовно се тушира…

Бразилец 
Неговите гради се мазни како вашите тазе депилирани нозе 
За: Одржувањето на мазно торзо не е лесен процес па мажите кои ќе се одлучат на таков чекор се прилично педантни, на работа, во животот и – во креветот. 
 
Против: Внимавајте да не се работи за потенцијален нарцис (освен ако не станува збор за профи пливач) 
 Љубовен тепих
Кога ги гледате неговите гради, замислувате дека се наоѓате близу гризли мечка. 
За: Овој м

loading...
Loading...