Што и забранува сопругот на заводливата Николина Пишеќ?

Loading...

Хрватската старлета Николина Пишеќ секогаш е мета на хрватските медиуми, кога е во прашање нејзината убавина и пред се нејзиниот приватен живот.Овојпат хрватските медиуми пишуваат за забраната која и ја дал нејзиниот сопруг Ристовиќ. 
Верувале или не, сопругот на Пишеќ и забранил да работи по дома.
Не е чудо што таа насекаде изјавува дека се чуди што имаат сите против бракот кога нејзе и е се како од бајка!
„Сопругот не ми дозволува да работам домашни работи. А и зошто би го правела тоа? Посветена сум му само нему и тоа ми е возвратено на многу начини“, вели водителката и додава дека да знаела колку ќе и биде убаво во бракот, би се омажила порано. Овојпат хрватските медиуми пишуваат за забраната која и ја дал нејзиниот сопруг Ристовиќ. 
Верувале или не, сопругот на Пишеќ и забран

loading...
Loading...