Што ќе пее Даниел Кајмакоски во вторник?

Loading...

Осмиот жив настап  во вторник за натпреварувачите  на Икс Фактор можеби ќе биде еден од најтешките.Сите натпреварувачи ќе пеат песни од своите ментори.
Оваа одука на продукција создаде голема паника кај кандидатите поради огромниот притисок да ги инпресионираат своите ментори. Настапите во вторник ќе одлучи кои петмина кандидати ќе одат во големото финале. Па така македонскиот наптреварувач Кајмакоски  за влез во финале ќе се бори со песна на својот ментор Жељко Јоксимовиќ.Сите натпреварувачи ќе пеат песни од своите ментори.
Оваа одука на продукција создаде голема паника кај кандидатите поради огромниот притис

loading...
Loading...