Што корисно може да научиме од Хурем?

Loading...

Турската хит серија „Величествениот“ и понатаму е популарна како во Македонија така и во регионот. Но, покрај тоа што сите се восхитуваат на моќта и убавината на фамозната Хурем, дали знаете дека постојат неколку работи на кои таа може да ве научи? Еве на што се може да ве научи фамозната Хурем:
1. Прифатете ја вашата судбина
Ако ве префрлат во друго „царство“, не треба да паничите, еднооставно прифатете го тој факт, бидејќи може да ви донесе само подобра иднина и поголемо искуство. 
2. Научете да глумите „паѓање во несвест“
Постојат клучни моменти од секојдневниот живот каде што треба малку да глумите „паѓање во несвест“. Тоа може доста да ве извади од непријатна ситуација. 
3. Спијте само со едно око
Доколку ве демнеат душмани, секогаш треба да внимавате на себе, па дури и додека спиете. Затоа Хурем ве советува: Спијте со едно око отворено. 4. Покажете дека сте главни и ја поседувате круната
Секогаш бидете во центар на внимание. Покажете заби и покажете кој е главен во куќа. 
5. Научете како да изразувате љубов
Употребувајте подароци и рпед се слаткоречливи зборови. Следете го примерот на Хурем кон Сулејман, може набрзо ќе ја освоите саканата личност. Еве на што се може да ве научи фамозната Хурем:
1. Прифатете ја вашата судбина
Ако ве префрлат во друго „цар

loading...
Loading...