Што ли се случува со нејзината фаца?

Loading...

Што ли се случува со нејзината  фаца?Има луѓе кои не сакаат да се сликаат, но ова е претерано….
Зарем до толку не и е мило да се слика…
Погледнете каква фаца направила….

 Има луѓе кои не сакаат да се сликаат, но ова е претерано….
Зарем до толку не и е мило да се слика…
Погледнете каква фаца направ

loading...
Loading...