Што линијата на срцето кажува за вашиот љубовен живот? Пронајдете ја на дланката и веднаш дознајте!

Ако ве интересира каква ви е судбината кога е во прашање љубовта, не морате да давате пари за да ви предвидат. Само погледнете ја добро дланката, пронајдете ја линијата на срцето и прочитајте кого ќе сакате, а кој ќе ве сака вас. Погледнеет ја сликата за да дознаете за која точно линија се работи, затоа што таа е одговорна дали ќе бидете сакани. 
А еве што означува: 
А)Доколку вашата линија на срце започнува под средниот прст родени сте да бидете лидер-амбициозни, самостални, интелигентни сте и имате изразени особини на пресудување и донесување на одлуки. Помалку сте чувствителни и ладни кон другите. 
B)Доколку вашата линија започнува меѓу средниот прст и показалецот тогаш сте внимателни и нежни кон другите. Но сте и неодлучни, односно внимателни кога се другите во прашање, но сте личност од доверба. Располагате со здрав разум кога одлучувате. 
C)Доколку вашата линија на срце започнува под показалецот имате исти особини како кај типот А.
D) Доколку вашата линија на срце почнува меѓу показалецот и палецот, личноста е полна со трпение, грижа, добронамерност и меко срце. Овие зборови најдобро ги опишуваат. Погледнеет ја сликата за да дознаете за која точно линија се работи, затоа што таа е одговорна дали ќе бидете сакани. 
А еве што означ

Пронајдете не на следниве мрежи: