Што мисли Ноне за календарот на „Пелистерка“?

Loading...

Твитерџиите продолжуваат со своите интересни шеги. Овој пат Ноне е главна :)Од профилот кој го носи нејзиното име, а всушност е дело на шегобиец, беше споделено што мисли македонската пејачка за календарот на „Пелистерка“.

На овој муабет веднаш се надоврзаа коментарите од типот „затоа што е календар, а не поштенска марка“.
Во меѓувреме, Ноне веќе неколку години ужива патувајќи низ светот со бродот на којшто работи. Во моментот крузерот на Ноне е закотвен во Јамајка, а пејачката ужива во песочните плажи и топлото време на островот.
 Од профилот кој го носи нејзиното име, а всушност е дело на шегобиец, беше споделено што мисли македонската пејачка за календарот на „Пе

loading...
Loading...