Што му е фетиш на Јоце Панов?!

Loading...

Нашиот поп пејач Јоце Панов го откри својот најголем фетиш, во изјава за порталот Лидер.Нашиот поп пејач Јоце Панов го откри својот најголем фетиш, во изјава за порталот Лидер. Јоце во изјавата вели дека негов фетиш се токму рачните часовници:
„Добив многу подароци за Нова година од мои блиски, а и од моите фанови. Добив многу меченца, многу уникатни рачни изработки поврзани со мојот лик и кариера. Добив неколку пара фармерки што ми е слабост и ме направија пресреќен. А, добив и нешто што најмногу сакам и е ми е фетиш, а тоа се рачни часовници.“Нашиот поп пејач Јоце Панов го откри својот најголем фетиш, во изјава за порталот

loading...
Loading...