Што му кажа Жељко на Големиот брат за Маја?

Loading...

Маја извесен период се жалеше во куќата дека и е потребен маж, а бидејќи Урош испадна, Славко ја остави пред олтарот, таа се сврте кон освојување на еден од близнаците, Жељко.
Жељко му се исповеда на Големиот брат и му кажа дека приметил како Маја го гледа и најверојатно таа се заљубила во него. 
„Вчера ја прегрнував, а сега таа е заљубена во мене. Маја изгледа се заљуби во мене, очите и се полни со сјај“, изјави Жељко додека беше во слушалната и разговараше со Големиот брат. 
Пред некоја вечер Маја и Жељко се валкаа по креветот и во еден момент Жељко беше врз Маја, па многумина се скоро сигурни дека имало секс помеѓу нив. 
 Маја извесен период се жалеше во куќата дека и е потребен маж, а бидејќи Урош испадна, Славко ја остави пред олтарот,

loading...
Loading...