Што не е во ред со сликата? Поради еден детаљ на сликата девојката ќе биде ИСФРЛЕНА од училиште…

Емили е една сосема нормална тинејџерка, оди во средно училиште, добар ученик е и со успех ја гради својата музичка кариера, вежбајќи пеење и гитара. Но, на нејзините професори им пречи нејзиниот изглед…Голем дел ќе се сложат дека предлабокото деколте, прекраткото здолниште или премногу шминка не се соодветни за во училиште.  Но Емили не е од тие девојки, а сепак на професорите им пречи нешто?
Верувале или не на професорите им пречи што таа има портокалова коса.
Притоа и рекле дека мора да ја промени бојата на коса или ќе и забранат да присуствува на часовите.
Работата е во тоа што тоа е нејзината природна боја на коса, а токму поради тоа нејзините родители се во шок.
-Мене сите ме препознаваат како Емили „портокаловата“. Во прашање е мојот идентитет. Им предложив да доаѓам во училиште со собрана коса, но и тоа не одговараше.
Девојката но и нејзините родители не знаат како да го решат овој проблем.
Што треба да направи девојката според вас?Голем дел ќе се сложат дека предлабокото деколте, прекраткото здолниште или премногу шминка не се соодветни за во училиште.  Но Емили не е од

Пронајдете не на следниве мрежи: