Што носот открива за карактерот на мажот!

Loading...

Урбаната легенда дека големиот нос значи и голема гордост одамна е разбиена. Но, секако обликот на носот може многу да каже да карактерот на мажот.Напрчен нос
Сталожен, практичен и разумен маж. Сака да им помаѓа на луѓето кои му се важни. Сака да биде во центарот на вниманието. Не е авантуристички настроен и знае да чува тајни.
Заоблен нос
Емотивен и великодушен маж, кој обично ги крие чувствата во себе. Големи се шансите животот да го помине сам. Сака да доминира во врската.

 
Кукаст нос
Изгледа како упорен, снаодлив и енергичен маж, а во суштина е несигурен и не знае да ги реши своите проблеми. Нетрпеливи и подготвени за кавга-секогаш мислат дека се во право.
Правилен нос
Верен и љубоморен маж. Љубопитен и подготвен да експериментира. Истовремено се сакаат да анализираат. Исто така е вообразен и сака да се истакне со тоа што ги понижува послабите од него.Напрчен нос
Сталожен, практичен и разумен маж. Сака да им помаѓа на луѓето кои му се важни. Сака да биде во центарот на вн

loading...
Loading...